Åpent fra 12.00-21.00 
no

Vi åpner Eigra Street med drømmen om å rekke ut til flere folk med ideen Norsk "street food"

Vårt team

Etter å ha jobbet sammen i flere år med skapelsen av Eigra Kjøkken og Bar, har vi bestemt oss for å utvide! Med et fremtidsrettet blikk bestemte vi oss for et konsept som skulle nå alle. Ett konsept som ville presentere Norsk mathistorie-  med vår egen twist. Vi har det gøy sammen og vi vil at våre kunder skal ha det gøy sammen med oss, så hvorfor ikke skape en så uformell restaurant som mulig? Vi ønsker å vise frem den mest vågale versjonen av oss selv. Tross alt vokste vi opp på kjøkkenet, litt "in the streets" å det ønsker vi å vise. 

Vår mat, vår visjon

Vi prøver å samle alt vi kan på en tallerken- komfort, behag, historie, og personlighet sammen med vår bakgrunn. Vi bestemte oss for å utforske hvordan det er å servere Norsk "street food". Vi grublet mye... Var usikre på hvordan dette kunne bli gjort- hva har Norge å tilby og hva er Norge kjent for? Fisk, selvfølgelig! Sunn, fersk, bærekraftig og fra nærmiljøet! La oss starte defra. Hvordan kan vi servere dette på Norsk vis? Og hvordan vil være det mulig å spise mens du går, eller med hendene? Poteter? Ja! Lomper, hvorfor ikke? Dette ble en utfording vi så fram til å løse- vi elsker en god utfordring. Hvorfor jobber vi ellers på kjøkkenet? Og derfra begynte jobbingen med oppskriftene- og å finne den beste måten å servere maten på. Våre forskjellige bakgrunner og tidligere erfaringer har latt oss løse disse utfordringene med en tvist, og satt et særegent preg på resultatet.  

Vi starter noe her, med godt mot. Hva er det verste som kan skje? Kanskje vi om noen år reiser til Japan og finner en Nor-mat restaurant i stedet for sushi? Samme i Mexico, at tacoen må vike for Norsk street-food? Vi har deres mat her, hvorfor vi ikke drømme at vår mat havner hos dem?

Dream big man!!


Med vennlig hilsen
Team Eigra Street